Skal jeres hjemmeside være professionel og dynamisk?

Jeres hjemmeside skal skabe kunder.
Med en troværdig & professionel hjemmeside er jeres virksomhed sikker på, at kunderne vælger jer fremfor konkurrenterne.

Hvad er vigtigt, når hjemmeside skal laves?

Der er mange ting at tage stilling til, når jeres virksomhed skal have en ny hjemmeside. Hvad skal den kunne, hvordan skal den se ud og hvad med teknikken? Det kan virke som en jungle at finde rundt i, og derfor er det en god ide med et webbureau, som kan hjælpe jer hele vejen.

Her er en liste med punkter, som er de vigtigste, når i skal have lavet en ny professionel hjemmeside.

Tryghed

I skal lave jeres nye hjemmeside med en partner, i er trygge ved, og som er med jer fra start til slut.

Unikt design

Dygtige webdesignere, der laver flotte og unikke visuelle designs med et professionelt udtryk.

Henvendelser

Jeres nye hjemmeside skal få flere kunder til at henvende sig hos jer.

Dialog

Det er afgørende, at i føler jeres behov hørt og forstået igennem hele processen.

Ingen binding

Der er ingen lange bindinger hos os, vi tror på at god service skaber vedvarende forhold.

Support

I skal have mulighed for at få hjælp, hvis der opstår problemer, efter projektet er afsluttet.

Professionel hjemmeside, professionel udtryk

Fokus på en professionel hjemmeside, der skal skabe flere henvendelser

Hos Pixel Pro laver vi ikke kun hjemmesider. Vi er også et marketingbureau. Derfor kan vi hjælpe jeres virksomhed med mere end blot webdesign, for i sidste ende handler det om at skabe omsætning for jeres forretning. En professionel hjemmeside kan være nok så flot, men det er ligemeget, hvis den ikke har nogen besøgende. Derfor har vi altid forretningsperspektivet i fokus, når vi designer nye hjemmesider for vores kunder.

Det betyder, at udgangspunktet for en ny professionel hjemmeside er, at den skal give jer flere kundehenvendelser og dermed et øget salg. Det sikrer vi gennem et professionelt layout, hvor de helt rigtige knapper og kontaktformularer gør, at jeres potentielle kunder henvender sig til jer og ikke konkurenten.

For at få succes er i dog også afhængig af, at der kommer besøgende ind på jeres hjemmeside. Derfor tilbyder vi også skræddersyede marketingløsninger. Hvem der er jeres mest oplagte målgruppe, og hvordan vi bedst får jeres virksomheds budskab ud til lige netop dem hjælper jeres faste web- og marketingskonsulent med at afklare.

I kan allerede nu få en pris ved at udfylde vores prisberegner. Ellers er i også meget velkommen til at kontakte os for en uddybende dialog ved at klikke herunder.

Gode vilkår og en perfekt pris

Et opgør med den tradionelle webbranche:

Hos Pixel Pro designer vi jeres hjemmeside, men vi ejer den ikke efterfølgende. Den er udviklet til jeres virksomhed, og derfor skal det selvfølgelig også være jer, der ejer den.

I vil sikkert gerne selv have kontrollen over din hjemmeside. Det har i, når i får den lavet hos os. Udover, at i får jeres hjemmeside til en skarp pris, så får i også muligheden for selv at vælge, om i vil betale som engangsbeløb eller i rater. Desuden kan i vælge, om i selv vil stå for al opdatering af jeres hjemmeside, når vi har designet den, eller om i gerne vil have, at vi hjælper jer.

Pointen er, at i selv bestemmer over jeres hjemmeside.

I ejer hjemmesiden

Engangsinvestering

Mulighed for at betale i rater

Ingen binding

Valgfri hosting

Ingen uforudsete regninger

Professionel hjemmeside, der følger alle standarder

Med en hjemmeside udviklet af Pixel Pro ApS er i altid sikker på, at den er:

Responsive

Siden fungerer naturligvis på alle slags platformer; computere, tablets, mobiler osv.

SSL/HTTPS

Et SSL-certifikat er med til at gøre jeres side troværdig, og samtidig beskytter det både jer og jeres kunders oplysninger.

Optimeret mod Google

Det er afgørende, at jeres virksomhed kommer frem, når man søger efter den på Google.

Sikret imod hackere

Der sker desværre flere hackerangreb, end man skulle tro. Derfor er det vigtigt, at jeres hjemmeside har den nødvendige sikkerhed.